Algemeen

Mobiel Zuid is één van de vier mobiele scoutshops die voor scoutshop Nederland op bezoek gaan bij groepen. Het gebied waar Mobiel Zuid vooral actief...

13 apr 2020;
13:00 - 15:00
Hit Mook geannuleerd D’Avillaweg, Mook
17 mei 2020;
13:00 - 16:00
Scouting Belfeld geannuleerd Scouting Belfeld, Beatrixlaan 3, 5951 GD Belfeld, Nederland
29 mei 2020;
Intercamp geannuleerd De Steeg, 6994 De Steeg, Nederland

U kunt contact met ons opnemen.

ScoutShop Nederland heeft besloten om alle lokale winkels en Mobiele winkels te sluiten. Deze sluiting zal tot en met 31mei 2020 duren. Op de website Scoutshop.nl worden de winkelsluitingen gemeld. De webshop blijft open en zo kunnen we de dienstverlening aan de leden blijven verlenen. Mochten er wijzigingen zijn in de maatregelen, dan word u zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Scouting Nederland probeert Scoutinggroepen zo veel mogelijk te ondersteunen met  activiteiten die leden thuis kunnen doen en wij haken daar ook op in met onze blog, zie link.

Tevens volgen we alle adviezen en oproepen van de overheid en RIVM op.

Wij, Scoutshop Nederland, hopen dat U hier voor begrip heeft en onze excuses voor het ongemak.