Algemeen

Mobiel Zuid is één van de vier mobiele scoutshops die voor scoutshop Nederland op bezoek gaan bij groepen. Het gebied waar Mobiel Zuid vooral actief...

04 apr 2020;
00:30 - 23:30
Kids Party Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen, Nederland
13 apr 2020;
13:00 - 15:00
Hit Mook D’Avillaweg, Mook
17 mei 2020;
13:00 - 16:00
Scouting Belfeld Scouting Belfeld, Beatrixlaan 3, 5951 GD Belfeld, Nederland

Contact

U kunt contact met ons opnemen.

Mobiel Zuid is één van de vier mobiele scoutshops die voor scoutshop Nederland op bezoek gaan bij groepen. Het gebied waar Mobiel Zuid vooral actief is, zijn de provincies Zeeland, Noord-Brabant enLimburg. Al vind je ons ook wel eens op andere locaties en grote landelijke evenementen.

De mobiele scoutshop is er vooral voor groepen die niet direct een scoutshop in de buurt hebben maar wel graag meer van de producten willen zien dan de informatie op internet.Net als in alle winkels zijn de medewerkers van de mobiele shop vrijwilligers.

Heb je interesse om eens te komen kijken bij een verkoop van ons, kijk dan in onze agenda. Deze wordt steeds bijgehouden met locaties en tijden waarop we een verkoop hebben. Helaas hebben we dan niet alles bij ons wat de scoutshop te bieden heeft. Dus wil je iets specifieks zien laat het ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten en we nemen het voor je mee.

Heb je als groep interesse in een bezoek van de scoutshop mobiel, doe dan een aanvraag via deze link en dan komt je aanvraag bij de juiste mobiel terecht.