Algemeen

12 sept 2020;
09:30 - 12:30
Scouting Brandevoort Scouting Brandevoort, Brandevoort 13-A, 5706 KA Helmond, Nederland
12 sept 2020;
14:00 - 17:00
Scouting Karel de Stoute Weezerhof 9311 (langs het Kanaal), Nijmegen
18 sept 2020;
18:30 - 21:00
Scouting Manresa Zwarteweg 2, 5915 XE Venlo, Nederland
19 sept 2020;
09:30 - 11:30
Scouting Amby Ambyerstraat Zuid 90, 6225JM Maastricht

U kunt contact met ons opnemen.

Mobiel Zuid is één van de vier mobiele scoutshops die voor scoutshop Nederland op bezoek gaan bij groepen. Het gebied waar Mobiel Zuid vooral actief is, zijn de provincies Zeeland, Noord-Brabant enLimburg. Al vind je ons ook wel eens op andere locaties en grote landelijke evenementen.

De mobiele scoutshop is er vooral voor groepen die niet direct een scoutshop in de buurt hebben maar wel graag meer van de producten willen zien dan de informatie op internet.Net als in alle winkels zijn de medewerkers van de mobiele shop vrijwilligers.

Heb je interesse om eens te komen kijken bij een verkoop van ons, kijk dan in onze agenda. Deze wordt steeds bijgehouden met locaties en tijden waarop we een verkoop hebben. Helaas hebben we dan niet alles bij ons wat de scoutshop te bieden heeft. Dus wil je iets specifieks zien laat het ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten en we nemen het voor je mee.

Heb je als groep interesse in een bezoek van de scoutshop mobiel, doe dan een aanvraag via deze link en dan komt je aanvraag bij de juiste mobiel terecht.